woensdag 18 november 2015

Een pad van goud

Ook vandaag werd gestart met een machine. Eentje die al om 7.00 uur vanochtend goederen kwam afleveren. Toen het licht werd zagen we dat de stapel bestond uit hout, de stapstenen en het schapenhek.



Ook werden er zakken met zand neergezet die het door ons zo gewenste lemen pad moeten opleveren. Dit zagen we vorig jaar juni in Appeltern en we waren er meteen weg van.

Toen we met "onze" hovenier in zee gingen bleek dat dit materiaal "gravier d'or" genoemd werd. Gouden grind zogezegd. Toen we er op gingen letten kwamen we het overal tegen. In juni van dit jaar waren we in Nijmegen en zagen het in de tuin van een tuinarchitect.



Een ware inspiratiebron...


Een kwartiertje later kwam de vrachtwagen nogmaals, en nu om de inmiddels behoorlijke berg met groenafval op te pakken en af te voeren.



Leuk om te zien dat het ontwerp dat je eerst zelf op papier hebt gezet nu in de realiteit een 3D vorm gekregen heeft. Met knik en al in het pad.


We troffen een gat aan op de kop van het terras, vermoedelijk om de fundering van het vlonderterras in aan te brengen. Maar zeker weten doen we dat natuurlijk niet. Morgen zullen we meer weten...

Ook de hovenier houdt een soort van blog bij van onze tuin op facebook. Leuk om te zien! Daarin wordt de tuin geclassificeerd als een Biotope garden. Hebben wij!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.