zondag 16 november 2014

Sauzen


Weken geleden is het al weer, dat de benedenverdieping is gestuukt. Intussen is het tijd aan het worden om een begin te maken met het sauzen, anders moeten al die grote oppervlakken worden geverfd nadat de verbouwing is afgerond. Maar vooral in de keuken moeten we op tijd beginnen, want boven het aanrecht hebben we geen tegels maar komt schrobbare latex. 

Dit weekend heeft Jeanet deze zware klus opgepakt. Zaterdag is het grootste deel van de muren en het plafond in de keuken gedaan, vandaag is de grote buitenwand aan de beurt. 

Het is niet makkelijk, omdat er hele stukken zijn waar je boven je hoofd moet werken, bovendien is het buiten zo grauw dat je amper ziet wat je doet. En het is niet echt aangenaam, omdat je het binnen, zelfs met elektrische kachel, hooguit tussen de 10 en 15 graden krijgt. 

Hoewel geen leuk werk, is het wel dankbaar werk. Het kale stukwerk is grijs en vlekkerig in vergelijking met de stukken die gerold zijn. Gelukkig maar, anders zou je moedeloos worden van het idee dat eigenlijk alle wanden in huis nog gedaan moeten worden.
 

 

 

.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.