donderdag 4 december 2014

Egaline

Als je ons bij de eerste bezichtiging had gevraagd wat we in het huis het lelijkste vonden, dan hadden de tegels in de gang en de keuken een goede kans gemaakt om in de top van onze lijst te eindigen, dicht achter de "kasteelhaard".

We hadden dan ook al een paar keer aan de aannemer gevraagd wanneer de nieuwe vloer over de tegels zou worden gegoten, maar hij hield er aan vast dat het helemaal aan het einde moest gebeuren omdat er dan de minste kans zou zijn op beschadigingen.
En daar zit misschien ook wel wat in.

Maar toen Henri deze week nog even langs het huis reed, stond de tegelzetter voor de deur en hij bleek net een primer op de tegels te hebben aangebracht waarop nog deze week de vloer zou worden gegoten. 
In zijn planning kwam dat beter uit, en dus had hij onze aannemer overtuigd dat het eerder moest, en eigenlijk vonden wij dat wel prima!

Vandaag zagen we de vloer voor het eerst. Dit is het nu geworden.....




..... we keken een beetje vreemd op bij binnenkomst, omdat er allemaal verschillende tinten grijs naast elkaar lagen. Maar gelukkig bleek de hele vloer wel helemaal glad te zijn.

Nu nog een epoxylak er overheen. Het liefst doen we dat zo snel mogelijk, maar misschien moeten we wel een paar weken wachten totdat alles helemaal is uitgehard of totdat de pH-waarde neutraal is geworden, of zoiets. Gaan we nog even navragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.