dinsdag 16 december 2014

De badkamer - het resultaat

Zo langzamerhand zijn we de tel kwijt geraakt wat betreft het aantal blogs dat we over de badkamer hebben geschreven. Eerst hoe lelijk het was wat we oorspronkelijk aantroffen, daarna over alle moeizame hak- en breekwerk waarbij zelfs de muren op de overloop beschadigd raakten, vervolgens over het uitgebroken plafond, daarna over het matglas in de ramen, en over de stap-voor-stap aanleg van het leidingwerk en de voorbereidingen voor het toilet.
Zelfs wij hadden ons niet gerealiseerd, hoeveel er komt kijken bij de renovatie van een badkamer.
 
Pas vanaf vorige week werden de definitieve contouren zichtbaar met de montage van het sanitair en de elektra. 
Om zelf niet achter te blijven, hebben we afgelopen weekend een kastje voor toiletspullen in elkaar gezet en opgehangen en de oude spiegel van Henri gemonteerd. 
Om het geheel compleet te maken heeft de installateur vandaag de radiator gemonteerd, zodat het er nu ook behaaglijk is qua temperatuur. 

Daarmee is dit deel van de verbouwing afgerond. We zijn heel erg tevreden over de grijze tegeltjes op de vloer, de in halfsteens verband gezette witte muurtegels, het nisje voor zeep en shampoo in de douchewand, het uitgebroken plafond. 

De badkamer is niet groot, maar wel uitgekiend ingericht vinden wij.

Het enige wat nog ontbreekt is de douchedeur, die moet nog op maat gemaakt worden. Wie weet komt er over een maand of twee dus nog een laatste blog over de badkamer, waarin ook dat te zien is.  




 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.