donderdag 18 december 2014

Slaapkamerkast

Inmiddels is de aannemer klaar en heeft hij al zijn spullen meegenomen. Nu is dus de beurt aan ons om het huis klaar te stomen voor de verhuizing. Komende maandag vanaf half acht worden alle opgeslagen spullen naar binnen gesjouwd. We weten niet precies hoeveel het spullen het precies zijn, maar de ervaring leert dat het altijd tegenvalt. 

En we zijn er nog niet helemaal klaar voor. Voor maandag moet er nog worden geverfd, moeten er nog vloeren worden afgewerkt, gordijnen worden gekocht en opgehangen, moet er nog worden schoongemaakt, en moet de kledingkast op onze slaapkamer nog worden gemaakt.

Kortom, het wordt nog even stevig aanpoten. 

Vandaag zijn we met het laatste begonnen, de kledingkast, op dezelfde manier als we de inloopkast hebben gemaakt. We zijn begonnen met het maken van een frame als basis, waarop de kast wordt gemonteerd. Nu onze spullen nog niet zijn gearriveerd, kan de slaapkamer dienst doen als werkplaats. 
Wat stof en zaagsel kan nu nog gemakkelijk worden weggeveegd en gezuigd.






Omdat het zo snel donker wordt, hebben we provisorisch een lampje opgehangen.  

Af is het nog niet, maar hopelijk is morgen het inbouwdeel van de kast klaar. De schuifdeuren komen dan later wel een keer. Als we dit weekend alle planken en roedes opgehangen krijgen, dan zijn we al blij, want dan kunnen we vanaf maandag onze kleren in elk geval kwijt. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.