vrijdag 5 december 2014

Ingerichte inloopberging

Zoals zoveel klussen in het nieuwe huis, gaat ook het maken van de inloopberging stap voor stap. 

Het is al weer een paar maanden geleden dat we de wand tussen de inloopberging en de fietsenberging plaatsten, vervolgens de vloer isoleerden en in de white-wash zetten, de lichtrail ophingen en de voorbereidingen deden voor de kastenwanden waarvoor uiteindelijk schuifdeuren zouden worden gezet. 

Vorige week waren de schuifdeuren van de kastenwanden in de inloopberging afgeleverd, dus die hebben we de afgelopen dagen gemonteerd en vervolgens ook de achterliggende kasten verder afgemaakt.


Aan de linkerkant op bovenstaande foto komt ruimte voor de jassen met daaronder drie laden voor handschoenen en onze wollen mutsen, aan de rechterkant nog eens vier laden en verder plankruimte. In totaal ongeveer 20 strekkende meter. Dat moet voorlopig wel genoeg zijn.

 




Hierboven de halfhoge deur die nog weer in de linkerkast verstopt zit, en die uitkomt onder de trap.

Aanvankelijke hadden we aan de lichtrail in de berging traditionele spaarlampen. 
Deze hebben, zo vonden we, twee nadelen: ten eerste geven ze niet zoveel licht af, ten tweede duurt het even voordat ze op volle lichtsterkte zijn. Beide leek ons in de berging niet zo handig. Vandaar dat we de lampen hebben vervangen door lekkere sterke LED-spots. 
Maar nu alles zo wit is, is de inloopberging zo helder verlicht, dat we bijna terug verlangen naar de zwakkere spaarlampen die eerst in de spots zaten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.