maandag 15 september 2014

De dakkapel (status 15 september 2014)

Voor de dakkapel hebben we een zogenaamde omgevingsvergunning nodig. Die hebben we op 15 juli bij de gemeente ingediend. Daarvoor hebben we ook een tekening ingeleverd:


Op 20 augustus (2 dagen voor de overdracht) kwam het volgende bericht:

Gelukkig belde deze Jeroen (naam en adres bij de redactie bekend) de volgende dag op. Hij was nog eens te rade gegaan bij zijn collega's van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en hoewel het bestemmingsplan sinds 2012 gewijzigd was, kregen we toch de felbegeerde vergunning omdat de buren exact dezelfde dakkapel hadden (sinds 2008). Onze dag was weer helemaal goed! En dat vertelden we hem dan ook maar.

Intussen wachtten en wachtten we op de schriftelijke bevestiging van dit heuglijke nieuws. Tot we gisteren (14 september) van een buurman hoorden dat hij in het plaatselijke krantje gelezen had dat onze vergunning verleend was en de bezwaartermijn ingegaan. Hij verwachtte trouwens geen bezwaar. Daarop keken we gauw op de website van de gemeente en zowaar, daar stond het:

Hieruit blijkt dat er al sinds 28 augustus een vergunning verleend is! Daarna kan nog 6 weken bezwaar gemaakt worden. Gebeurt dat niet, dan is 9 oktober de dag dat we een vergunning hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.